HTML

Tőzsde Szimulátorok

Ingyenes, online, böngészőben futó tőzsde szimulátorok gyűjteménye

Tőzsde stratégia klub

Ha szeretnél egyedi lehetőségekről értesülni, vagy a stratégiád teszteltetni, vagy megbeszélni a kérdéseid másokkal is, akkorjelentkezz és légy te is a csapat tagja.

Jelenztkezéshez ide is kattinthatsz.

Eddig talált Szimulátorok

Tőzsde játékok

2010.04.25. 18:51 :: Tőzsde elemező

Gondolkodtam, hogy beírjam-e ide ezt a tőzsde szimulátort, játékot, mivel nem az aszűken értelmezett tőzsde szimulátor, inkább tőzsde játék.

A lényeg Hírbróker az a tőzsdejáték.

Ebben a tőzsdejátékban a tőzsdéhez hasonló módon lehet kereskedni, de nem részvényekkel, hanem hírekkel. Például a mai nap az utolsó percekig lehet kereskedni a választások részvételi arányával. Aki arra spekulált, hogy alacsony lesz az sokat nyerhetett :)

De lehet spekulálni sport, gazdasági kérdésekre is és, ami a legjobban tetszik, hogy lehet beküldeni saját kérdéseket is, szóval végtelen az ötletek tárháza. És persze a szokásos módon nyereményekért folyik az ingyenes játék.

Ja és szeretnék mindenkit bátorítani az olvasók közül, hogy ha talál ötletes játékot, ami a tőzsdéhez kapcsolódik, akkor írja meg hozzászólásban vagy bárhogy, mert szerintem ezek is érdekesek lehetnek a szimulátorok mellett.

Szólj hozzá!

Címkék: valós adatokon szimulátor tőzsdejáték

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeszimulator.blog.hu/api/trackback/id/tr231950673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása