HTML

Tőzsde Szimulátorok

Ingyenes, online, böngészőben futó tőzsde szimulátorok gyűjteménye

Tőzsde stratégia klub

Ha szeretnél egyedi lehetőségekről értesülni, vagy a stratégiád teszteltetni, vagy megbeszélni a kérdéseid másokkal is, akkorjelentkezz és légy te is a csapat tagja.

Jelenztkezéshez ide is kattinthatsz.

Eddig talált Szimulátorok

Tőzsde szimulátor típusok

2010.01.16. 18:54 :: Tőzsde elemező

Alapvetően négy kategóriába osztom a tőzsde szimulátorokat.

1)Amikor valódi adatokon tudod szimulálni a kereskedésedet, de mivel már meglévő adatokról van szó, így akár fel is gyorsíthatod, lassíthatod és persze ez akkor igazán izgalmas, ha napon belüli adatok is vannak.

2)Amikor nem valódi adatokon szimulálod a kereskedést. Tehát matematikai függvény segítségével szimulálnak egy részvény árfolyam mozgást és azon tudod kipróbálni magad. Így szintén lehet gyorsítani, lassítani...

3)Amikor élőben kereskedünk (általában ez 15 perces késleltetett adatokat jelent) és a cél, hogy kipróbálja magát az ember, mintha valóban kereskedne, de még sem igazi pénzzel. ezekhez tartozik általába verseny is és egyéb játékok.

4)Amikor le lehet programozni algoritmusokat és azt lefutatni, hogy az elmúlt időszakban vagy bármikor a múltban, hogyan működött volna, illetve milyen paraméterekkel működött volna a legjobban.

Szólj hozzá!

Címkék: tőzsde szimulátor típusok

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeszimulator.blog.hu/api/trackback/id/tr281677564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása