HTML

Tőzsde Szimulátorok

Ingyenes, online, böngészőben futó tőzsde szimulátorok gyűjteménye

Tőzsde stratégia klub

Ha szeretnél egyedi lehetőségekről értesülni, vagy a stratégiád teszteltetni, vagy megbeszélni a kérdéseid másokkal is, akkorjelentkezz és légy te is a csapat tagja.

Jelenztkezéshez ide is kattinthatsz.

Eddig talált Szimulátorok

Hosszú távú tőzsdére egy szimulátor

2010.04.05. 14:02 :: Tőzsde elemező

Az investopedia.com oldalon (angol nyelvű) is van egy szimulátor. Előnye, hogy gyors és friss adatokkal dolgozik és opciókkal is lehet kereskedni. Jó még benne, hogy tartozik, hozzá verseny is, ahol kategóriánként össze lehet mérni a tudásunkat és szerencsénket. Sok egyéb szolgáltatás is kéznél van, ami segítheti a tnulás és a kereskedést.

De hátránya, hogy gyors kereskedésre nem alkalmas a felület. nincs betű kombináció. És nehézkes kezelni a felületet. Így mindenképp azoknak ajánlom, akik hosszú távú kereskedési stratégiájukat szeretnék kipróbálni inkább. És sajnos ugye ide tartozik, hogy nem látni ajánlati könyvet sem, ami ugye szintén fontos lenne. Ráadásul utolsó kötési áron számol el, ami szintén nem jellemzi a valóságot.

Szólj hozzá!

Címkék: szimulátorok hosszú távú tőzsde kereskedés

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeszimulator.blog.hu/api/trackback/id/tr931896188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása