HTML

Tőzsde Szimulátorok

Ingyenes, online, böngészőben futó tőzsde szimulátorok gyűjteménye

Tőzsde stratégia klub

Ha szeretnél egyedi lehetőségekről értesülni, vagy a stratégiád teszteltetni, vagy megbeszélni a kérdéseid másokkal is, akkorjelentkezz és légy te is a csapat tagja.

Jelenztkezéshez ide is kattinthatsz.

Eddig talált Szimulátorok

technikai elemzés az amerikai piacon

2010.03.04. 11:33 :: Tőzsde elemező

 Az előzőekben bemutattam egy ingyenes szoftvert, amin ingyenesen és "igényesen" lehet elemezni az amerikai piac bármelyik részvényét indexét. Azt is ígértem, hogy kicsit bővebben írok a használatról, hogy könnyű legyen használni.

Felül középen van egy olyan, hogy settings és abban, hogy "plot style" itt tudod a grafikon minden stílus elemét beállítani (ez annyira nem lényeges)

Bal felül (a grefikonnál) ott van az a szó, hogy "draw" arra mindenképp kattintsunk rá és ezáltal megjelenik egy új menürendszer baloldalt.

Itt vannak a technikai elemzésre használatos eszközök. Trend vonal, Fibonacci vonalak... Nagyon hasznos, szinte minden megtalálható.

Fontos még, hogy jöbb felül a sárga betűkombinációra kattintva tudjuk megadni azt a Ticker-t rövidítést, amelyik részvényt keressük. De, ha a cég nevét írjuk be, akkor is megtalálhatjuk.

Felül középen még fontos az "add indicator" gomb, ahol a számtalan indikátor közül választva használhatjuk a számunkra fontosat.

Ha szeretnél részletesebb és még ennél is jobb lehetőségekről hallani, akkor jobb oldalt iratkozz fel. Teljesen ingyenes.

 

Szólj hozzá!

Címkék: technikai elemzéses szimulátorok ingyenes elemző program

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeszimulator.blog.hu/api/trackback/id/tr661808251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása