HTML

Tőzsde Szimulátorok

Ingyenes, online, böngészőben futó tőzsde szimulátorok gyűjteménye

Tőzsde stratégia klub

Ha szeretnél egyedi lehetőségekről értesülni, vagy a stratégiád teszteltetni, vagy megbeszélni a kérdéseid másokkal is, akkorjelentkezz és légy te is a csapat tagja.

Jelenztkezéshez ide is kattinthatsz.

Eddig talált Szimulátorok

Daytrade szimulátor valós adatokon

2010.04.03. 11:54 :: Tőzsde elemező

Ez egy másik szimulátor, ami nagyon hasznos is lehet, kifejezetten, ha daytrade azaz napon belüli kereskedést szeretnénk gyakorolni, mondjuk egy olyan nagy piacon mint az amerikai tőzsde.

Daytrade szimulátor valós adatokon

Ezen az oldalon alul kell egy gyors regisztráció (emailben kapod meg a linket), majd utána el lehet olvasni gyorsan a leírást és el lehet indítani a szimulátort.

Válasszunk ki egy időpontot, amelyik nap kereskedését csinálnánk. (Azt vettem észre, hogy érdemes 2009 május előtti dátum közül választani.)

Ezek után válasszuk ki az egyik részvényt, majd indítsuk el szimulátort.

Fölül lehet az időn gyorsítani és lassítani. Illetve a leírás szerint Shift B-vel vásárolni és Shift S-sel eladni. Persze shortolás is lehetséges.

Azért lehet jó ez a szimulátor, mert itt valós adatokon próbálhatod ki, hogy egy véletlenszerű napon milyen sikert értél volna el a kereskedéssel.

Szólj hozzá!

Címkék: szimulátorok daytrade szimulátor valós adatokon szimulátor

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeszimulator.blog.hu/api/trackback/id/tr191891615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása