HTML

Tőzsde Szimulátorok

Ingyenes, online, böngészőben futó tőzsde szimulátorok gyűjteménye

Tőzsde stratégia klub

Ha szeretnél egyedi lehetőségekről értesülni, vagy a stratégiád teszteltetni, vagy megbeszélni a kérdéseid másokkal is, akkorjelentkezz és légy te is a csapat tagja.

Jelenztkezéshez ide is kattinthatsz.

Eddig talált Szimulátorok

Francia tőzsde szimulátor

2010.06.16. 11:36 :: Tőzsde elemező

Egy kis specialitással térek vissza. A francia tőzsdéhez is vannak külön ingyenes tőzsde szimulátorok. Van több is belőle, de az egyik legjobbnak az alábbit találtam:

Francia tőzsde szimulátor

Meg lehet tekinteni, hogy kik mivel kereskedtek. Meg lehet nézni a legjobbakat, tehát számos izgalmas és érdekes statisztikája és kiegészítője van a játéknak.

Aki a francia tőzsde iránt érdeklődik annak mindneképp hasznos lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: szimulátorok

Tőzsde játékok

2010.04.25. 18:51 :: Tőzsde elemező

Gondolkodtam, hogy beírjam-e ide ezt a tőzsde szimulátort, játékot, mivel nem az aszűken értelmezett tőzsde szimulátor, inkább tőzsde játék.

A lényeg Hírbróker az a tőzsdejáték.

Ebben a tőzsdejátékban a tőzsdéhez hasonló módon lehet kereskedni, de nem részvényekkel, hanem hírekkel. Például a mai nap az utolsó percekig lehet kereskedni a választások részvételi arányával. Aki arra spekulált, hogy alacsony lesz az sokat nyerhetett :)

De lehet spekulálni sport, gazdasági kérdésekre is és, ami a legjobban tetszik, hogy lehet beküldeni saját kérdéseket is, szóval végtelen az ötletek tárháza. És persze a szokásos módon nyereményekért folyik az ingyenes játék.

Ja és szeretnék mindenkit bátorítani az olvasók közül, hogy ha talál ötletes játékot, ami a tőzsdéhez kapcsolódik, akkor írja meg hozzászólásban vagy bárhogy, mert szerintem ezek is érdekesek lehetnek a szimulátorok mellett.

Szólj hozzá!

Címkék: valós adatokon szimulátor tőzsdejáték

Összefoglaló az eddigi szimulátorokról

2010.04.12. 16:58 :: Tőzsde elemező

Daytrade típusú szimulátorok

1)Matematikai algoritmuson alapuló, kifejezetten tanulási célra fejlesztett, ahol az ember gyakorolhatja a kereskedés alapjait az alakzatokon. Magyar útmutatással.

Bővebben itt mutatom be ezt a rendszert.

2)Valós, de múltbeli adatokon daytradelhet. Teljesen valósak az adatok, így mintha élesben játszana, de múltbeli adatokon, ingyen teszi. Magyar útmutatással.

Bővebben itt muatom be ezt a lehetőséget.

Hosszú távú kereskedési szimulátorok

1)Nagyszerű elemzési eszköztárt ad nekünk és, ha magunk vezetjük kereskedéseinket, akkor ideálisan követhetjük az amerikai piacok mozgását. Csak angol nyelven.

Bővebben itt olvashat róla.

2)Hosszú és közép távra széles körű lehetőségek és jó minőségű adatokkal kipróbálhatja magát és kereskedési stílusát. Csak angol nyelven.

Bővebben itt olvashat róla.

Szólj hozzá!

Hosszú távú tőzsdére egy szimulátor

2010.04.05. 14:02 :: Tőzsde elemező

Az investopedia.com oldalon (angol nyelvű) is van egy szimulátor. Előnye, hogy gyors és friss adatokkal dolgozik és opciókkal is lehet kereskedni. Jó még benne, hogy tartozik, hozzá verseny is, ahol kategóriánként össze lehet mérni a tudásunkat és szerencsénket. Sok egyéb szolgáltatás is kéznél van, ami segítheti a tnulás és a kereskedést.

De hátránya, hogy gyors kereskedésre nem alkalmas a felület. nincs betű kombináció. És nehézkes kezelni a felületet. Így mindenképp azoknak ajánlom, akik hosszú távú kereskedési stratégiájukat szeretnék kipróbálni inkább. És sajnos ugye ide tartozik, hogy nem látni ajánlati könyvet sem, ami ugye szintén fontos lenne. Ráadásul utolsó kötési áron számol el, ami szintén nem jellemzi a valóságot.

Szólj hozzá!

Címkék: szimulátorok hosszú távú tőzsde kereskedés

Daytrade szimulátor valós adatokon

2010.04.03. 11:54 :: Tőzsde elemező

Ez egy másik szimulátor, ami nagyon hasznos is lehet, kifejezetten, ha daytrade azaz napon belüli kereskedést szeretnénk gyakorolni, mondjuk egy olyan nagy piacon mint az amerikai tőzsde.

Daytrade szimulátor valós adatokon

Ezen az oldalon alul kell egy gyors regisztráció (emailben kapod meg a linket), majd utána el lehet olvasni gyorsan a leírást és el lehet indítani a szimulátort.

Válasszunk ki egy időpontot, amelyik nap kereskedését csinálnánk. (Azt vettem észre, hogy érdemes 2009 május előtti dátum közül választani.)

Ezek után válasszuk ki az egyik részvényt, majd indítsuk el szimulátort.

Fölül lehet az időn gyorsítani és lassítani. Illetve a leírás szerint Shift B-vel vásárolni és Shift S-sel eladni. Persze shortolás is lehetséges.

Azért lehet jó ez a szimulátor, mert itt valós adatokon próbálhatod ki, hogy egy véletlenszerű napon milyen sikert értél volna el a kereskedéssel.

Szólj hozzá!

Címkék: szimulátorok daytrade szimulátor valós adatokon szimulátor

technikai elemzés az amerikai piacon

2010.03.04. 11:33 :: Tőzsde elemező

 Az előzőekben bemutattam egy ingyenes szoftvert, amin ingyenesen és "igényesen" lehet elemezni az amerikai piac bármelyik részvényét indexét. Azt is ígértem, hogy kicsit bővebben írok a használatról, hogy könnyű legyen használni.

Felül középen van egy olyan, hogy settings és abban, hogy "plot style" itt tudod a grafikon minden stílus elemét beállítani (ez annyira nem lényeges)

Bal felül (a grefikonnál) ott van az a szó, hogy "draw" arra mindenképp kattintsunk rá és ezáltal megjelenik egy új menürendszer baloldalt.

Itt vannak a technikai elemzésre használatos eszközök. Trend vonal, Fibonacci vonalak... Nagyon hasznos, szinte minden megtalálható.

Fontos még, hogy jöbb felül a sárga betűkombinációra kattintva tudjuk megadni azt a Ticker-t rövidítést, amelyik részvényt keressük. De, ha a cég nevét írjuk be, akkor is megtalálhatjuk.

Felül középen még fontos az "add indicator" gomb, ahol a számtalan indikátor közül választva használhatjuk a számunkra fontosat.

Ha szeretnél részletesebb és még ennél is jobb lehetőségekről hallani, akkor jobb oldalt iratkozz fel. Teljesen ingyenes.

 

Szólj hozzá!

Címkék: technikai elemzéses szimulátorok ingyenes elemző program

Technikai elemzésre ingyenes szoftver

2010.02.24. 15:37 :: Tőzsde elemező

A követkerző szimulátor, amit szeretnék bemutatni az nem is szimulátor igazából. Hanem egyszerűen az amerikai részvényeket lehet benne győnyörűen kielemezni.

freestockcharts.com

Ehhez kell egy miscrosoft elem, ami sokszor eleve fent van a böngésződben, de lehet kéri, hogy töltsd le.

Ezek után gyönyörűen lehet használni bármire. Főleg technikai elemzést lehet rajta végezni. Trend vonlak indikátorok minden fent van!

Najó ez csúcs szuper, de ha szimulátorozni akarok, akkor mire jó?

Ez még így is hasznos, mert csináld a következőt:

Válassz ki egy részvényt véletlenszerűen állíts be egy múltbeli időszakot. Elemezd ki majd nézd meg, hogyan alakult utána a részvény árfolyam.

Ez a szoftver nagyon jó, így lehet külön kiétrek még egy részletesebb bemutatással vagy belinkelek egy olyan oldalt, ahol ezt megteszik.

Szólj hozzá!

Címkék: indikátorok technikai elemzéses szimulátorok ingyenes elemző program

Matematikai algoritmuson alapuló szimulátor

2010.01.17. 15:36 :: Tőzsde elemező

Az egyik említett típus, ami matematikai algoritmus alapján működik. Ebben az esetben bizonyos összefüggésekre építve és a véletlenre egy virtuális részvény árfolyammozgásán gyakorolhatunk és gyakorolhatjuk be a különböző alakzatok felismerését.

Itt kirpóbálhatsz egy ilyen ingyenes szimulátort.

Használata egyszerű:

1)Be kell lépni. Ha már voltál az oldalon, akkor csak be kell ütnöd a használt email címedet és be tudsz lépni, ha még nem jártál, akkor gyorsan ad meg és regisztrálj. Ez egy gyors regisztráció, amivel aktiválni kell egy emailben elküldött linket és kész is. (Nem kell letölteni semmit és teljesen ingyenes)

2)A linkre kattintva bejön egy leírás, amiből a legfontosabb, hogy a Shift és a B gomb együttes lenyomássával vásárolni és a Shift és az S együttes lenyomásával eladni lehet. (lehet short sellingelni is).

3)Kattinstunk jobb alul a "Game" nevű gombra, majd bejön a kereskedési felület.

4)Végül jobb alul kattintsunk a "New gombra, majd a "Start" gombra és kezdődhet is a kereskedés.

5)Baloldalt az ajánlatikönyvet lehet látni míg középen a kereskedési történetünket, azaz mennyit nyertünk vesztettünk.

Szólj hozzá!

Címkék: szimulátorok tőzsde szimulátor típusok matematikai algoritmuson alapuló szimulátorok

Tőzsde szimulátor típusok

2010.01.16. 18:54 :: Tőzsde elemező

Alapvetően négy kategóriába osztom a tőzsde szimulátorokat.

1)Amikor valódi adatokon tudod szimulálni a kereskedésedet, de mivel már meglévő adatokról van szó, így akár fel is gyorsíthatod, lassíthatod és persze ez akkor igazán izgalmas, ha napon belüli adatok is vannak.

2)Amikor nem valódi adatokon szimulálod a kereskedést. Tehát matematikai függvény segítségével szimulálnak egy részvény árfolyam mozgást és azon tudod kipróbálni magad. Így szintén lehet gyorsítani, lassítani...

3)Amikor élőben kereskedünk (általában ez 15 perces késleltetett adatokat jelent) és a cél, hogy kipróbálja magát az ember, mintha valóban kereskedne, de még sem igazi pénzzel. ezekhez tartozik általába verseny is és egyéb játékok.

4)Amikor le lehet programozni algoritmusokat és azt lefutatni, hogy az elmúlt időszakban vagy bármikor a múltban, hogyan működött volna, illetve milyen paraméterekkel működött volna a legjobban.

Szólj hozzá!

Címkék: tőzsde szimulátor típusok

Ingyenes stratégia tesztelés

2010.01.13. 23:43 :: Tőzsde elemező

A tőzsdével foglalkozok egyetértenek abban, hogy, aki nem csinál pénzt szimulátoron, az szinte biztos, hogy a valódi tőzsde számlán sem ér el sikereket. Viszont fordítva sem igaz, tehát a szimulátorokon elért siker sem garancia az éles kereskedői sikerekre.

Tehát a szimulátorok egyik legofntosabb szerepe, önmagad és a stratégiád tesztelése. De hát nincs is stratégiám, na az épp elég nagy baj. Akkor keres egyet, amit kipróbálhatsz, de akár az ösztönödre is hagyatkozhatsz és azt is letesztelheted egy szimulátoron.

Szólj hozzá!

Címkék: tőzsde szimulátorok lényege

Tőzsde szimluátorok lényege

2010.01.13. 14:49 :: Tőzsde elemező

Nagyon sokat gyakoroltam mielőtt elkezdtem tőzsdézni és ez sokat használt nekem. Ezen a blogon szeretném összegyűjteni a legjobb tőzsde szimulátorokat, amik ingyenesek, nem kell telepíteni hozájuk semmit és sokat lehet gyakorolni velük.

Ez mindenki számára hasznos lehet, aki a tőzsdézés iránt érdeklődik, hiszen nagyon fontos, hogy gyakoroljunk mielőtt kockáztatjuk a pénzünket.

Szólj hozzá!

Címkék: tőzsde szimulátorok lényege