HTML

Tőzsde Szimulátorok

Ingyenes, online, böngészőben futó tőzsde szimulátorok gyűjteménye

Tőzsde stratégia klub

Ha szeretnél egyedi lehetőségekről értesülni, vagy a stratégiád teszteltetni, vagy megbeszélni a kérdéseid másokkal is, akkorjelentkezz és légy te is a csapat tagja.

Jelenztkezéshez ide is kattinthatsz.

Eddig talált Szimulátorok

Összefoglaló az eddigi szimulátorokról

2010.04.12. 16:58 :: Tőzsde elemező

Daytrade típusú szimulátorok

1)Matematikai algoritmuson alapuló, kifejezetten tanulási célra fejlesztett, ahol az ember gyakorolhatja a kereskedés alapjait az alakzatokon. Magyar útmutatással.

Bővebben itt mutatom be ezt a rendszert.

2)Valós, de múltbeli adatokon daytradelhet. Teljesen valósak az adatok, így mintha élesben játszana, de múltbeli adatokon, ingyen teszi. Magyar útmutatással.

Bővebben itt muatom be ezt a lehetőséget.

Hosszú távú kereskedési szimulátorok

1)Nagyszerű elemzési eszköztárt ad nekünk és, ha magunk vezetjük kereskedéseinket, akkor ideálisan követhetjük az amerikai piacok mozgását. Csak angol nyelven.

Bővebben itt olvashat róla.

2)Hosszú és közép távra széles körű lehetőségek és jó minőségű adatokkal kipróbálhatja magát és kereskedési stílusát. Csak angol nyelven.

Bővebben itt olvashat róla.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeszimulator.blog.hu/api/trackback/id/tr571915150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása